Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Amesteca puiul, maioneza, otetul, zaharul, uleiul de susan si mustarul. Condimenteaza cu sare si piper.
Incorporeaza caju tocat, ceapa verde tocata, mandarinele si varza rosie. Pune totul la rece timp de 15 minute.
Intinde din acest amestec in fiecare lipie si ruleaza strans. Prinde cu o scobitoare daca e necesar.
Sursa reteta si foto: The Kitchn
INGREDIENTE
- lipie
- 4 lipii
- 3 linguri varza rosie taiata fasii
- 2 mandarine mici desfacute in felii
- 1 ceapa verde tocata
- 30g caju tocat
- 1 lingurita mustar Dijon
- 1 lingurita ulei de susan
- 2 lingurite zahar
- 60g maioneza
- 2 lingurite otet de orez
- 600g carne de pui gatita taiata fasii