Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O gustare care iti va satisface foamea.
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C si coace feliile de vinete unse cu ulei pe ambele parti si condimentate cu paprika, sare si piper. Lasa-le sa stea la cuptor timp de 30-40 de minute, pana se inmoaie.
Amesteca maioneza cu usturoiul si otetul intr-un bol. Intr-un alt bol amesteca sfecla, verdeturile, ceapa verde si caperele cu o lingura de ulei de masline.
Unge cu maioneza cu usturoi fiecare jumatate de chifla(sau focaccia). Construieste sandviciuri adaugand felii de vanata coapta, amestecul cu sfecla rosie, bucatele de feta. Acopera cu jumatatea de chifla ramasa.
Sursa reteta si foto: Bon Appetit
INGREDIENTE
- vinete
- 4 chifle sau focaccia taiate pe jumatate
- 100g feta faramitata
- 2 linguri capere
- 60g masline verzi fara samburi feliate
- 100g cubulete sfecla rosie in otet
- 4 cepe verzi tocate
- 2 linguri otet de vin rosu
- 100g maioneza
- 1 catel usturoi ras
- piper
- sare
- 60ml ulei de masline
- 1/4 lingurita paprika
- 1 vanata mare feliata pe grosime
- busuioc patrunjel si menta tocate