Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Asiatica
Asiatica
O reteta asiatica buna de servit pe lipii fierbinti.
Metoda de preparare
Amesteca pasta de chili, ghimbirul si usturoiul si pune-le intr-o punga cu fermoar. Adauga bucatelele de carne si amesteca bine cat sa le acoperi cu condimentele. Pune-le la frigider timp de 30 de minute pentru marinare.
Amesteca sucul de lamaie, cu sosul de peste si zaharul.
Incinge o tigaie, unsa cu ulei, la foc mare si caleste in ea carnea marinata pana cand se patrunde. Taie fasiile de carne in bucati mai mici si pune-le intr-un bol.
Adauga ridichiile, coriandru, menta si ardeiul iute. Toarna dressingul peste ele si amesteca bine.
Pentru servire, pune cate o lingura din aceasta salata pe frunze de salata verde.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- carne de vita
- 1 ardei iute tocat marunt
- 2 linguri menta tocata
- coriandru tocat
- 2 lingurite zahar
- 2 legaturi ridichi feliate
- 1 lingura sos de peste
- 450g carne de vita taiata in fasii subtiri
- 2 linguri suc de lamaie
- 1 catel usturoi tocat
- 2 lingurite ghimbir ras
- 1 lingura pasta de chilli
- frunze salata verde