Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Franceza
Franceza
Metoda de preparare
Pregateste vinegreta amestecand intr-un bol patrujelul, otetul, uleiul de masline, mustarul, sare si piper.
Taie ouale in 8 felii si cartofii fierti in jumatati (daca sunt mai mari taie-i in sferturi sau in cubulete).
Amesteca fasolea fiarta cu jumatate din vinegreta si aseaza-le pe un platou de servire. Adauga cartofii si ouale feliate, apoi restul ingredinetelor taiate. Pune maslinele si toarna restul de vinegreta.
Sursa reteta si foto: www.delish.com
INGREDIENTE
- oua
- 3 rosii mari taiate felii
- 80g masline Niçoise
- 300g ton din conserva
- 1/2 castravete mare feliat
- 400g mix salata verde baby spanac si alte verdeturi de salata
- 200g fasole verde fiarta
- 6 oua fierte
- 400g cartofi mici fierti in coaja
- 1/4 lingurita piper
- 1/4 lingurita sare
- 1 lingurita mustar Dijon
- 3-4 linguri ulei de masline
- 60ml otet balsamic
- 10g patrunjel tocat