Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Marocana
Marocana
Iti ia putin timp sa pregatesti aceasta salata care va da un gust proaspat unei mese grele care include si fripturi. Se potriveste langa carnea de miel, costite de porc sau peste.
Metoda de preparare
Pregateste un dressing amestecand bine:
- 3 linguri suc de lamaie
- 5 lingurite coaja de lamaie rasa
- 1 lingurita chimion macinat
- 1 lingurita paprika
- 1 catel usturoi tocat marunt
- 1/2 lingurita sare
- 1/8 lingurita piper cayenne
- 60ml ulei masline
Pune toate ingredientele de salata intr-un bol si amesteca-le cu dressingul. Lasa salata la temperatura camerei timp de 15 minute inainte de servire, astfel incat aromele sa se amestece. Mai adauga sare daca e nevoie.
Sursa retea si foto: CHOW
INGREDIENTE
- dovlecei
- 30g seminte de pin prajite
- 400g struguri boabe taiate in jumatati
- 1 ardei gras rosu tocat
- 400g dovleac (de placinta) tocat cubulete
- 400g dovlecei tocati cubulete
- 1 lingura menta tocata
- sare