Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Curata radacina de telina si cu ajutorul unui curatator de legume taie jumatate din ea in fasii subtiri. Cealalta jumatate taie-o in cubulete.
Amesteca radacina de telina cu tulpina feliata, salota, coaja de lamaie si hreanul intr-un bol. Condimenteaza cu sare si piper si lasa legumele asa timp de 10 minute.
Pregateste o vinegreta din uleiul de masline, sucul de lamaie, sare si piper. Toarna-o peste legumele din bol. Adauga frunzele de telina si de patrunjel si amesteca bine.
Sursa reteta si foto: Bon Appetit
INGREDIENTE
- hrean
- 3 linguri suc de lamaie
- 100ml ulei de masline
- piper
- sare
- 1 lingurita coaja lamaie
- 1 lingura hrean in otet
- 1 salota (hasma) feliata subtire
- 10 tulpini telina feliate pe diagonala + frunzele lor
- 1 radacina telina (aprox. 400g)
- patrunjel tocat