Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
O salata proaspata si inedita, care va surprinde si incanta toata familia. Mai mult, se poate prepara in mai putin de 7 minute pana si de un novice al artei culinare.
Metoda de preparare
Folosind un aparat de curatat legumele, rade sparanghelul in fasii lungi, egale. Amesteca fasiile de sparanghel cu menta si alunele de padure intr-un bol.
Pentru a crea vinegreta, combina intr-un alt recipient zeama de lamaie, otetul, mierea si uleiul de masline, adaugand si sare si piper dupa gust. Dupa ce amesteci toate aceste ingrediente, picura vinegreta peste sparanghel si rade putin parmesan sau pecorino deasupra.
Sursa: Food52.com
INGREDIENTE
- sparanghel
- parmezan ras
- 3 linguri ulei de masline extra virgin
- 1 lingurita miere
- 2 linguri otet
- 2 linguri otet de Sherry/otet de vin
- 1 lingura frunze de menta tocate
- 3 linguri zeama de lamaie proaspat stoarsa
- 1 legatura sparanghel
- 50g alune de padure pisate