Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
O retete care merita din plin asteptarea. Este delicioasa ca aperitiv sau pe langa o friptura.
Metoda de preparare
Taie sfecla felii, ceapa marunt si pune-le intr-un bol mare. Adauga si usturoiul intreg.
Intr-un castron mai mic, amesteca uleiul de masline, otetul, mierea, sarea si piperul alb si adauga sosul obtinut peste sfecla.
Amesteca-le bine, acopera totul si baga la frigider peste noapte. A doua zi, te vei bucura de o sfecla delicioasa.
Sursa: thedailymeal.com
INGREDIENTE
- sfecla rosie
- 170g miere
- 1 ceapa mare
- 2 lingurite sare de mare
- 230ml otet de cidru de mere
- 180ml ulei de masline
- 1 lingurita piper alb macinat
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 900g sfecla rosie decojita si taiata