Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
O reteta gata in 15 minute pe care sa o incerci oricand vrei o gustare sanatoasa si rapida.
Metoda de preparare
Spala bine sfecla si, fara sa o cureti de coaja, tai-o in patru.
Prepar-o la aburi aproximativ 15 minute - e gata cand intra furculita in ea foarte usor.
Zdrobeste usturoiul si lasa-l sa stea 5 minute.
Curata coaja de pe bucatile de sfecla cu ajutorul unor servetele de hartie. Apoi, pune-le intr-un bol si amesteca-le cu restul de ingrediente.
Sursa: www.whfoods.com
INGREDIENTE
- sfecla rosie
- sare de mare
- piper negru proaspat macinat
- 1 lingura otet balsamic
- 3 linguri ulei de masline extra virgin
- 2 lingurite zeama de lamaie
- 1 catel de usturoi tocat marunt sau zdrobit
- 3 buc sfecla rosie de marime medie