Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O explozie de culoare si texturi intr-o salata racoritoare care se potriveste perfect langa fripturi la gratar.
Metoda de preparare
Amesteca rosiile si piersicile intr-un bol.
Amesteca otetul, uleiul de masline, mierea, sare si piper intr-un alt bol si apoi toarna-le peste rosii. Amesteca bine. Presara salata cu branza feta faramitata si frunze de busuioc tocate.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- rosii
- 100g branza feta
- 2 linguri busuioc proaspat tocat
- 1 lingurita miere
- sare
- piper
- 1 lingura otet de vin
- 2 linguri ulei de masline
- 100g rosii cherry (rosii si galbene) taiate in jumatati
- 100g piersici taiate in felii
- 50g rosii feliate subtire