Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Asiatica
Asiatica
Metoda de preparare
Amesteca otetul cu catelul de usturoi, zaharul, piperul si sarea pana se topeste zaharul. Adauga si uleiul de masline si amesteca din nou.
Aranjeaza feliile de rosii pe un platou, deasupra pune bucatile de piersica si stropeste-le cu sosul obtinut mai sus. Deasupra, presara busuiocul. Serveste imediat.
Sursa: www.myrecipes.com
INGREDIENTE
- rosii
- 1,5 lingura busuioc proaspat tocat marunt
- 1 piersica mare, taiat cubulete
- 2 linguri ulei de masline
- 1/8 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
- 2 linguri zahar brun
- 1 catel de usturoi tocat marunt
- 80ml otet alb
- 1-2 rosii feliate