Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Scurge branza de vaca intr-o sita pentru a elimina zerul, apoi faramiteaza-o.
Caleste 30 de secunde ceapa verde intr-o tigaie incinsa, fara ulei. Presara deasupra ei putin ulei de masline si sare si scoate-o pe o farfurie.
Amesteca sucul de lamaie cu 3 linguri ulei de masline, mustarul Dijon si un praf de sare pentru dressing.
Curata castravetele de seminte si feliaza-l subtire. Amesteca-l cu furnze de salata, ridichiile intregi, ceapa verde tocata in bucati mari, menta si dressingul.
Serveste salata cu braza dulce presarata deasupra si lipii calde.
Sursa reteta si foto: Delicious Magazine
INGREDIENTE
- ceapa
- frunze de menta
- 1 salata verde
- 1 legatura ridichi
- 1 castravete mic
- 2 legaturi ceapa verde
- 250g branza dulce de vaca
- 1 lingurita mustar Dijon
- sucul de la o lamaie
- 3 linguri ulei de masline