Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
O salata de primavara delicioasa, in care gustul sarat al branzei feta se amesteca cu dulceata capsunilor si da nastere unui adevarat rasfat.
Metoda de preparare
Mai intai, fa dressingul: amesteca mustarul, mierea, salota si otetul. Apoi, adauga uleiul de masline, asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine.
Dupa ce ai spalat bine salata verde, pune-o intr-un bol mare, apoi arunca acolo capsunile, branza feta si migdalele, usor maruntite.
Peste acestea, adauga dressingul. Amesteca bine si serveste.
Sursa: www.delish.com
INGREDIENTE
- salata verde
- 200g migdale prajite
- 100g branza feta maruntita
- 200-300g capsuni taiate in jumatate
- 170g salata verde baby
- piper negru proaspat macinat
- sare
- 2 linguri de otet de vin rosu
- 80ml ulei de masline
- 1 salota (hasma) mica, taiata marunt
- 1 lingurita miere
- 2 lingurite mustar de Dijon