Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Franceza
Franceza
O salata cu influente din sudul Frantei, crocanta si dulce, aromata cu o vinegreta cu lamaie. E minunata pentru serile de vara. Iti va potoli foamea si iti va satisface si pofta de dulce.
Metoda de preparare
Taie miezul pepenelui in cubulete potrivite ca marine si pune-le intr-un bol la frigider.
Prajeste fisticul intr-o tigaie la foc mediu timp de 5 minute. Sfarama cu mana branza de capra. Amesteca intr-un recipient cu capac otetul cu uleiul si zeama de lamaie.
Amesteca pepenele cu branza, adauga vinegreta, presara fisticul prajit si tocat marunt si condimenteaza cu sare si piper.
Sursa reteta si foto: Food52
INGREDIENTE
- pepene
- 6 linguri ulei de masline
- 2 linguri otet de vin rosu
- 250g branza de capra
- 100g fistic nesarat
- 1/2 pepene rosu mediu, curatat de coaja si smaburi
- 1 lingura suc lamaie