Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Caleste prosciutto intr-o tigaie nonaderenta, la foc mediu, timp de 5 minute. Apoi pune-l deoparte.
Amesteca impreuna busuiocul, cu otetul, mierea si paprika. Incorporeaza apoi si uleiul de masline.
Aranjeaza cuburile de pepene, pune deasupra prosciutto si piper si stropeste-le cu vinegreta. Serveste imediat.
Sursa: www.myrecipes.com
INGREDIENTE
- pepene
- pepene taiat felii pentru garnitura
- 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
- pepene taiat cubulete
- 80ml ulei de masline
- 1/8 lingurita paprika
- 2 lingurite miere
- 3 linguri otet balsamic alb
- 1 lingura busuioc proaspat, maruntit
- 100g prosciutto prosciutto taiat felii subtiri