Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O salata pe care o poti manca simpla sau o poti pune drept garnitura la un gratar sau la picnic.
Metoda de preparare
Coace ardeii, decojeste-i si toaca-i in cubulete.
Gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, fara sare si ulei. Adauga si fasolea verde in apa in care fierb, in ultimele 3 minute de fierbere. Scurge totul bine.
Amesteca pastele cu fasolea verde, rosiile, busuiocul, mozzarella, ardeii, maslinele si prosciutto intr-un bol.
Caleste salota si usturoiul intr-o tigaie unsa cu ulei pana cand se inmoaie. Amesteca-le cu otetul, 1 lingura de apa, mustarul, sare si piper. Paseaza cu un blender si toarna dressingul peste paste.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- paste
- 3 catei usturoi feliati
- 150g prosciutto tocat
- 4 masline Kalamata fara samburi, feliate
- 200g mozzarella taiata cubulete
- 2 linguri busuioc tocat
- 250g rosii cherry tocate
- 200g fasole verde pastai, tocata bucatele
- 200g paste (spirale)
- 1/2 ardei gras galben
- 1 ardei gras rosu
- 1 salota (hasma) tocata
- 3 linguri otet blasamic
- 1 lingura apa
- 1lingurita mustar Dijon
- sare
- piper