Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Amesteca uleiul de masline, otetul, mierea, mustarul, sarea si piperul intr-un bol. Pune deoparte in alt vas 2 linguri din acest sos. Adauga ciupercile in acest sos si lasa-le sa stea o ora la marinat.

Intre timp, spala fasolea verde si pune-o pe un platou in cuptorul cu microunde. Acopera-le cu un servetel de bucatarie si pune-le 1-2 minute la cuptor pana prin o culoare verde aprins. Baga-le apoi in apa cu gheata, stoarce apa si usuca-le.

Incalzeste alunele intr-o tigaie neaderenta la foc mediu pana se prajesc foarte usor.Adauga semintele de sesan si mai lasa tigaia pe foc 1-2 minute.

Adauga fasolea verde, rosiile si boabele de naut in vasul in care sunt ciupercile. Pune deasupra restul de dressing si amesteca-le bine. Pune totul pe un platou, arunca deasupra alunele si semintele de susan. Pofta buna!

Sursa: myfoodbook.com.au