< 30 min
usor
Internationala
Amesteca uleiul de masline, otetul, mierea, mustarul, sarea si piperul intr-un bol. Pune deoparte in alt vas 2 linguri din acest sos. Adauga ciupercile in acest sos si lasa-le sa stea o ora la marinat.
Intre timp, spala fasolea verde si pune-o pe un platou in cuptorul cu microunde. Acopera-le cu un servetel de bucatarie si pune-le 1-2 minute la cuptor pana prin o culoare verde aprins. Baga-le apoi in apa cu gheata, stoarce apa si usuca-le.
Incalzeste alunele intr-o tigaie neaderenta la foc mediu pana se prajesc foarte usor.Adauga semintele de sesan si mai lasa tigaia pe foc 1-2 minute.
Adauga fasolea verde, rosiile si boabele de naut in vasul in care sunt ciupercile. Pune deasupra restul de dressing si amesteca-le bine. Pune totul pe un platou, arunca deasupra alunele si semintele de susan. Pofta buna!
Sursa: myfoodbook.com.au
- alune
- 1 lingura seminte de susan
- 250g rosii cherry, taiate in jumatate
- 60g alune de padure
- 300g fasole verde
- 400g ciuperci champignon
- 2 linguri mustar Dijon
- 2 linguri miere
- 2 linguri otet de vin
- 100ml ulei de masline extra virgin
- 400g conserva boabe de naut clatite si uscate