Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C.
Aseaza legumele taiate intr-o tava, pe hartie de copt. Stopeste-le cu ulei de masline si amesteca-le putin. Condimenteaza cu sare si piper.
Coace legumele timp de 30-35 minute, amestecand din cand in cand in ele. Scoate-le si lasa-le deoparte.
Pune apa cu sare la fiert. Adauga cuscusul si lasa sa fiarba la foc mic, 10-15 minute, pana cand cuscusul e moale. Scurge-l si clateste-l cu apa rece.
Pune legumele peste cuscus, adauga busuiocul si feta faramitata.
Pregateste un dressing din: 3 linguri otet balsamic, 1 lingura mustar Dijon, 1 catel de usturoi tocat marunt si 60ml ulei de masline. Toarna-l peste restul ingredientelor si serveste salata.
Sursa reteta si foto: www.twopeasandtheirpod.com
INGREDIENTE
- cuscus
- busuioc proaspat tocat
- 35g feta
- 300g cuscus israelian
- 750ml apa
- piper
- sare
- 2 linguri ulei de masline
- 3 catei usturoi
- 1 ceapa mica rosie tocata
- 1 ardei gras rosu tocat
- 1 dovlecel mic taiat in bucati
- 1 zucchini mic taiat in bucati
- 1 vanata mica taiata in cuburi