Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 230 de grade.
Amesteca ardeii, zucchini, usturoiul, 2 linguri ulei de masline si 1/2 lingurita sare. intinde legumele intr-o tava si coace-le timp de 13-15 minute pana cand se inmoaie putin si sunt usor rumenite. Lasa-le sa se raceasca 20 minute.
Combina uleiul cu otetul, un praf de sare si un praf de piper.
Amesteca legumele cu varza tocata sau frunzele de salata verde, busuiocul si vinegreta pregatita.
Pune totul la rece timp de 30 de minute inainte de servire.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- ardei gras
- 25ml otet de vin alb
- busuioc tocat
- 800g varza taiata fasii sau 2 salate verzi medii
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 lingurita sare
- 2 zucchini taiati cubulete
- 2 catei usturoi tocati
- 3 bucati ardei gras (in trei culori diferite) taiati in fasii groase
- 50ml ulei de masline
- patrunjel proaspat