Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Combina mierea cu 80g apa, lavanda, putin piper negru si sare intr-o tigaie mica. Pune pe foc, la intensitate medie, pana se topeste mierea. Ia siropul de pe foc si acopera cu un capac.
Cand s-a racit complet, pune siropul intr-un bol de servit.
Adauga fructele si amesteca bine. Deasupra presara frunzele de menta. Pune la frigider timp de o ora.
Sursa: Health.com
INGREDIENTE
- miere
- sare
- piper negru proaspat macinat
- 3/4 lingurita lavanda uscata
- 2 linguri miere
- 1 lingura frunze de menta
- 1 lingura suc de lime
- 100g afine
- 150g mure
- 150g zmeura
- 1 pruna taiata in felii wedges
- 1 nectarina taiata in felii wedges
- 1 piersica taiata in felii wedges