Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
Metoda de preparare
Pune intr-un blender sau robot de bucatarie frunzele de patrunjel, nucile, usturoiul, sosul Worcestershire, coaja de lamaie si sarea. Pulseaza de cateva ori pana cand ingredientele se maruntesc si se amesteca.
Continua sa mixezi turnand incet uleiul de masline pana cand acesta se omogenizeaza cu restul ingredientelor.
Blanseaza 5 minute in apa clocotita cu sare fasolea verde. Scurge-o si toarna deasupra ei sosul pregatit.
Sursa reteta si foto: www.foodnetwork.com
INGREDIENTE
- patrunjel
- 1/2 lingurita coaja lamaie
- 1/2 lingurita sare
- 2 linguri sos Worcestershire
- 1 catel usturoi
- 50g frunze patrunjel
- 40g nuci coapte
- 60ml ulei de masline
- 700g fasole verde