Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Inainte sa cureti citricele, rade cate o lingurita din coaja lor. Pune coaja rasa intr-un bol si amesteca-o cu zaharul.
Curata coaja de la grepfrut si portocale, indeparteaza membrana alba si cu ajutorul unui cutit bine ascutit scoate bucatile de pulpa in segmente frumoase. Stoarce sucul care a ramas in intre membrane.
Taie fiecare clementina in 8 bucati si adauga-le peste celelalte citrice impreuna cu zaharul si ghimbirul maruntit.
Presara migdalele inainte de servire.
Sursa reteta si foto: Food&Wine
INGREDIENTE
- grepfrut
- 2 linguri ghimbir confiat tocat marunt
- 50g zahar
- 10 clementine
- 6 portocale
- 2 grepfrut rosii sau roz
- 120g migdale prajite si maruntite