Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Fierbe cartofii in apa cu sare timp de 12-15 minute, pana cand se inmoaie putin. Scurge-i si aseaza-i intr-un bol mare de servire.
Amesteca sucul de lamaie, uleiul, hreanul ras si maioneza si toarna dressingul peste cartofi. Amesteca, condimenteaza cu sare si piper si lasa sa se raceasca.
Adauga ridichiile, ceapa verde si cresonul, amesteca si serveste.
Sursa reteta si foto: Channel4
INGREDIENTE
- cartofi
- 1 bucata de 5cm hrean ras
- 1 legatura creson
- 1 legatura ceapa verde tocata
- 2 legaturi ridichi feliate subtire
- 2kg cartofi noi (taiati in jumatati daca sunt mari)
- sucul de la 1/2 lamaie
- 4 linguri ulei de masline
- 2 linguri maioneza