Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Tarhonul este unul dintre ingredientele potrivite langa carnea de miel. Aici isi face loc intr-o salata calda cu arome proaspete de primavara.
Metoda de preparare
Daca folosesti cartofi noi, spala-i bine si taie-i in jumatate, apoi pune-i la fiert in apa cu sare la foc mare, pana cand se inmoaie. Daca folosesti cartofi obisnuiti, fierbe-i in coaja. Dupa ce s-au fiert in cureti si ii tai in jumatati.
Pune cartofii intr-un bol, adauga otetul, hasmaua tocata, tarhon, sare si piper dupa gust.
Amesteca bine si apoi adauga maioneza. Amesteca din nou ca sa o incorporezi.
Sursa reteta si foto: Saveur
INGREDIENTE
- cartof
- 3-4 linguri maioneza
- 3 linguri tarhon tocat marunt
- 1 salota (hasma) tocata marunt
- 3 linguri otet
- 900g cartofi (mici)
- sare
- piper