Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Rupe frunzele de Kale inlaturandu-le tulpina tare. Folosind un cutit mare, toaca-le marunt. Pune-le intr-un bol mare, impreuna cu rosiile cherry, ceapa verde si patrunjelul tocate marunt.
Da conopida pe razatoare pana se marunteste. Adaug-o in salata si amesteca bine.
Intr-un castron mic, amesteca sucul de lamaie, usturoiul, sarea, piperul si uleiul de masline. Toarna sosul in castron si amesteca.
Sursa: www.steamykitchen.com
INGREDIENTE
- varza Kale
- piper negru proaspat macinat
- 1/2 lingurita sare de mare
- 2 linguri ulei de masline extra virgin
- 1 catel de usturoi tocat fin
- 2 linguri suc de lamaie proaspat stors
- 1 crenguta patrunjel proaspat, tocat
- 1 tulpina ceapa verde taiata marunt
- 160g rosii cherry, taiate in jumatate
- 1/2 capatana de conopida
- 3 frunze de varza Kale