Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Sparanghel, oua si bacon - ce combinatie gustoasa! Incearca neaparat aceasta salata!
Metoda de preparare
Pune apa la fiert intr-un bol mare, adauga sparanghelul si gateste-l 2-3 minute. Pune-l apoi imediat sub un jet de apa rece ca sa stopezi procesul de gatire. Pune-l deoparte.
Fa o vinegreta din mustarul de Dijon, ulei, otet si sare si piper.
Aranjeaza sparanghelul pe un platou, pune deasupra oul fiert taiat felii si baconul taiat marunt. Toarna vinegreta deasupra si serveste imediat.
INGREDIENTE
- ou
- sare
- 1 lingurita otet de vin rosu
- 1 lingurita ulei de masline extra virgin
- 1/2 lingurita mustar de Dijon
- 200g sparanghel taiat in 2 sau in 3 bucati
- 2 fasii de bacon gatit
- 1 ou fiert tare
- piper