Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Un aperitiv potivit si pentru mese in familie si pentru petreceri.
Metoda de preparare
Amesteca uleiul, sucul de lamaie, salota tocata si semintele de chimen intr-un bol si condimenteaza cu sare si piper.
Curata castravetii si cu ajutorul unui curatator de legume taie fasii pe lungime.
Aseaza intr-un bol mare castravetii, cresonul si feliile de mere. Amesteca si adauga fasii de somon afumat. Toarna dressingul pregatit mai devreme deasupra lor.
Sursa reteta si foto: Bon Appetit
INGREDIENTE
- castraveti
- 200g somon afumat feliat
- 1 mar Granny Smith feliat subtire
- 2 legaturi creson
- 3 castraveti
- 1 lingurita chimen
- 2 linguri suc de lamaie
- 3 linguri salota (hasma) tocata
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- piper