Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Amesteca intr-un bol uleiul de masline, sucul de lamaie, mustarul, sare, piper si usturoiul tocat marunt.
Intr-un bol mare amesteca rosiile cu tonul, fasolea, ceapa si rucola. Adauga peste ele vinegreta pregatita mai devreme si amesteca bine. Deasupra lor adauga, la final, fasii de parmezan.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- rucola
- 200g rucola
- 140g fasole alba din conserva
- 170g ton in ulei din conserva
- 130g ceapa rosie feliata
- 1/4 lingurita mustar Dijon
- 160g rosii cherry taiate in jumatati
- 1/4 lingurita piper
- 1/2 lingurita usturoi tocat marunt
- 1/4 lingurita sare
- 1 si 1/2 linguri ulei de masline
- 3 linguri suc lamaie
- 60g parmezan taiat fasii subtiri