Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Arata bine si are un gust divin. Se potriveste perfect langa fripturi de porc, pui si chiar si langa fructele de mare.
Metoda de preparare
Coace ardeii, curata-i si taie-i in fasii subtiri. Coace sau fierbe sfecla si feliaza fasii subtiri.
Pregateste un dressing din uleiul de masline, otet, chives, cimbru, mustrar, sare si piper. Amesteca 3 linguri de dressing cu fasiile de sfecla si lasa-le asa 15 minute. Inainte sa servesti, pune intr-un castron sfecla, adauga fasiile de ardei, prunele, rosiile si presara deasupra branza faramitata. Toarna restul de dressing si salata este gata!
INGREDIENTE
- prune
- 6 rosii cherry (galbene) taiate in jumatati
- 60g branza de capra faramitata
- prune mari, decojite, taiate in sferturi
- sare
- piper
- 1 lingurita mustar Dijon
- 1 lingurita cimbru proaspat tocat
- 1 lingurita chives tocate
- 1 lingura otet de vin
- 3 linguri ulei de masline
- 4 bucati sfecla rosie sau galbena (mici)
- 2 ardei grasi galbeni