Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Asiatica
Asiatica
Metoda de preparare
Condimenteaza pieptul de rata cu sare si piper si gateste-l (medium rare) intr-o tigaie la foc mediu. Lasa-l sa se raceasca putin apoi feliaza-l subtire.
Amesteca usturoiul, uleiul, sosul de peste, sucul de lamaie, ghimbirul si zaharul intr-un bol de salata. Adauga peste ele feliile de carne, ceapa verde, ierburile aromatice si feliile de grepfruit curatate de pielita amara.
Amesteca bine si serveste imediat.
Sursa reteta si foto: Bon Appetit
INGREDIENTE
- grepfrut
- frunze de menta
- coriandru proaspat tocat
- 2 cepe verzi feliate subtire
- 1/2 lingurita zahar
- 2 lingurite ghimbir ras
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 lingura sos de peste
- 2 linguri ulei de masline
- 1 catel usturoi tocat
- piper
- sare
- 350g piept de rata
- 2 grepfrut curatate si rupte in felii