Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O salata cu texturi multiple si un gust bun. O poti lua pentru pranzul la pachet sau o poti pregati rapid pentru cina. Poti folosi pentru ea orice rest de carne de pui ramasa de la friptura sau de la un pui rotisat.
Metoda de preparare
Gateste pastele conform instructiunilor de pe pachet, fara sare si ulei. Scurge-le bine si lasa-le sa se raceasca.
Amesteca sucul de portocale cu cel de lamaie, uleiul, mustarul, zaharul, sare, piper si otetul de orez. Adauga pastele si amesteca bine.
Pune si fasiile de piept de pui, strugurii taiati in jumatati, telina, ceapa, nucile si verdeturile. Amesteca usor si salata e gata.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- paste
- 50g ceapa rosie feliata
- 150g tulpina telina feliata subtire
- 200g boabe struguri rosii
- 2 bucati piept pui gatit, taiate fasii
- 1 lingurita otet de orez
- 1/2 lingurita piper
- 1lingurita sare
- 1 lingura mustar
- 2 linguri ulei de masline
- 60ml suc de lamaie
- 80ml suc de portocale
- 300g paste farfalle
- 30g nuci prajite, tocate
- 3 linguri chives tocate
- 2 linguri patrunjel tocat marunt