Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
In locul banalei salate cu cartofi si ou, poti incerca acum o salata innobilata cu somon, pe care o poti dichisi si cu margele rosii de caviar. Se poate sa fie felul principal la masa, dar o poti aseza si ca aperitiv, in cosulete facut din rosii proaspete, al caror miez a fost scos.
Metoda de preparare
Toaca marunt ouale fierte si amesteca-le intr-un bol cu tulpina de telina, somonul si maioneza.
Totul se asezoneaza cu sare, piper, marar. Daca doresti, poti sa adaugi si 2 lingurite de caviar.
Se tine la rece timp de 2 ore pentru a permite aromelor sa se combine.
INGREDIENTE
- oua
- 1 tulpina telina tocata
- 6 oua fierte tare
- 1/2 ceapa tocata
- 70g somon afumat ticat marunt
- 120g maioneza
- 3-4 lingurite marar proaspat tocat
- sare
- piper