Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Salatele sunt un preparat ideal pentru a pune in valoare textura usor crocanta a merelor si in care sa le folosesti in varianta cruda, astfel incat sa isi pastreze toate proprietatile.
Metoda de preparare
Amesteca otetul, uleiul, mustarul, putina sare si piper pentru a face un dressing. Intr-un bol amestesca frunzele de salata rupte in bucati mici, feliile de mere, ceapa, branza, patrunjelul si alunele. Adauga dressing-ul si esti gata de masa.
INGREDIENTE
- mere
- piper
- sare Kosher
- 1 lingurita mustar Dijon
- 2 linguri otet de mere
- 6 linguri ulei de masline
- patrunjel proaspat, tocat
- 2 mere mari rosii, taiate in felii subtiri
- 50g alune de padure prajite si tocate
- 1 ceapa rosie
- 250g branza cu mucegai taiata in cubulete
- 1 salata verde medie