Timp preparare:
< 30 min
                    < 30 min
Dificultate:
usor
                    usor
Bucatarie:
Internationala
                Internationala
Salatele sunt un preparat ideal pentru a pune in valoare textura usor crocanta a merelor si in care sa le folosesti in varianta cruda, astfel incat sa isi pastreze toate proprietatile.
Metoda de preparare
                    
	Amesteca otetul, uleiul, mustarul, putina sare si piper pentru a face un dressing. Intr-un bol amestesca frunzele de salata rupte in bucati mici, feliile de mere, ceapa, branza, patrunjelul si alunele. Adauga dressing-ul si esti gata de masa.
	 
                    INGREDIENTE
                    
                
                - mere
 - piper
 - sare Kosher
 - 1 lingurita mustar Dijon
 - 2 linguri otet de mere
 - 6 linguri ulei de masline
 - patrunjel proaspat, tocat
 - 2 mere mari rosii, taiate in felii subtiri
 - 50g alune de padure prajite si tocate
 - 1 ceapa rosie
 - 250g branza cu mucegai taiata in cubulete
 - 1 salata verde medie