Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Prajeste baconul timp de 6 minute, fara ulei, pana cand devine crocant. Scoate-l pe servetele de hartie si lasa-l deoparte.

Adauga 2 linguri de ulei de masline in tigaie si prajeste semintele de pin impreuna cu salotele condimentate cu putina sare si piper, timp de 2-3 minute. Scoate totul intr-un bol.

Blanseaza fasolea si mazarea, impreuna, in apa clocotind timp de 1 minut; scoate-le intr-un bol cu apa rece, scurge-le si pune-le in acelasi bol cu semintele de pin si salotele.

Adauga baconul tocat in bucatele mici, uleiul de masline ramas, menta, patrunjelul, jumatate din parmezan, ceapa verde, cresonul rupt, frunze de salata rupte in bucati mici, feniculul, sare piper si zeama de lamaie. Amesteca bine.

Serveste salata cu restul de parmezan ras presarat deasupra ei.

Sursa reteta si foto: Saveur