Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

O salata usoara si sanatoasa.

Metoda de preparare

Fierbe lintea timp de 20 de minute, scurge-o si clateste-o cu apa rece. Lasa-o deoparte.

Fierbe in acelasi timp si bucatelele de sfecla rosie, pana cand se inmoaie. Surge-le si lasa-le deoparte.

Feliaza feniculul si freaca-l cu putina sare. Lasa-l sa stea asa 10 minute, apoi clateste-l.

Amesteca intr-un bol busuiocul, menta, ceapa, uleiul de masline si sucul de lamaie.

Amesteca intr-un bol mare ciresele, feniculul, lintea, sfecla si avocado curatat si taiat cubulete. Toarna peste ele dressingurl pregatit mai devreme. Amesteca bine si presara deasupra semintele de dovleac, sare si piper. 

Sursa reteta si foto: Happy Yolks