30 min
usor
Internationala
Odata ce ai blansat fasolea verde si sparanghelul, le poti fierbe pe amandoua in apa cu sare timp de pana la 2 minute. Scoate-le apoi intr-o baie de apa rece. Amesteca-le cu putin ulei de masline si lasa-le deoparte. Adauga peste ele boabele de porumb.
Incinge 2 linguri de unt clarificat intr-o tigaie, pe foc mare. Prajeste in el feliile de dovlecel pana cand se rumenesc pe margini. Scoate-le si condimenteaza-le cu sare. Apoi adauga-le peste restul legumelor.
Adauga restul de unt clarificat in tigaie si caleste in el feliile de hribi, timp de 5 minute. Adauga in aceeasi tigaie si partile albe de la ceapa pentru a se gati.
Scoate ciupercile si ceapa calita peste restul legumelor, adauga partile verzi de la ceapa tocate marunt. Condimenteaza cu sare si piper.
Poti adauga un strop de suc de lamaie daca doresti.
Sursa reteta si foto: honest-food.net
- hribi
- 400g sparanghel blansat
- piper
- sare
- 800g fasole verde pastai, blansate si desfacute
- 4 linguri unt clarificat
- 4 hribi mari feliati pe lungime
- 12 cepe verzi
- 150g boabe de porumb fierte (din conserva)
- 2 dovlecei mici, taiat rondele