Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Fructe de padure proaspete, stropite cu zeama de portocale - ce poate fi mai bun pentru o gustare de vara?
Pune o tigaie mica pe foc mediu si amesteca aici zaharul cu 60ml apa, zeama si coaja rasa de la o portocala. Lasa-le la foc mediu pana ajung la temperatura de fierbere, apoi da focul la mic si mai lasa-le sa stea pana prind consistenta unui sirop. Pune deoparte sa se raceasca.
Intr-un bol separat, amesteca fructele cu siropul si serveste-le cu frunze rupte de menta deasupra.
Sursa: www.chow.com
INGREDIENTE
- mure
- frunze proaspete de menta
- 125g afine
- 140g mure
- 450g capsuni proaspete taiate pe jumatate
- 50g zahar
- zeama de la 1 portocala