Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O salata colorata, perfecta pentru pranzul de weekend sau cina din timpul saptamanii.
Metoda de preparare
Amesteca toate ingredinentele pentru vinegreta intr-un robot de bucatarie pana cand se omogenizeaza si condimenteaza cu sare si piper.
Rupe frunzele de radicchio in bucati mari, pune-le intr-un bol cu fasolea boabe si telina si amesteca-le cu vinegreta. Mai adauga sare si piper daca e nevoie.
Adauga deasupra bucati de ton si decoreza cu frunze de patrunjel.
INGREDIENTE
- ton
- frunze de patrunjel pentru decor
- piper
- sare
- 1 conserva ton
- 2 tulpini de telina taiate fasii
- 1 bucata de radicchio medie
- 600g fasole alba
- sare
- piper
- 1 catel de usturoi zdrobit
- ½ lingura otet de vin
- 3 linguri suc proaspat de lamaie
- 120ml ulei de masline
- 1 legatura mica patrunjel tocat marunt