Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
Desi este mai mult o garnitura creativa, aceasta salata poate fi servita si ca antreu pentru o masa mai consistenta sau ca o mica gustare de seara.
Metoda de preparare
Amesteca intr-un bol capsunele cu celelalte legume, avand grija sa nu faci miscari prea bruste pentru ca acestea sa isi pastreze forma. In alt recipient, combina otetul balsamic si uleiul, preferabil de struguri pentru ca are un gust mai potrivit pentru salatele care contin si fructe.
Presara mult piper peste legume si toarna vinegreta chiar inainte sa servesti preparatul.
Sursa: Food52.com
INGREDIENTE
- capsuni
- 4 linguri ulei de masline
- 2-3 linguri otet balsamic
- 1 bulb de fenicul taiat
- 1 telina taiata marunt
- 1kg mic de frunze de salata
- 500g capsuni taiate in patru
- piper