< 1h
usor
Internationala
Un amestec de texturi si culoare, imbracate intr-un dressing aromat cu tarhon.
Marunteste tarhonul, patrunjelul, 2 linguri de seminte de pin, 1 lingura suc de lamaie si salotele intr-un robot de bucatarie pana cand devin o pasta. Adauga treptat 3 linguri de ulei de masline. Condimenteaza cu sare si piper si mai adauga ulei cat sa obtii un sos asemanator cu sosul Pesto.
Opreste 2 linguri din tarhonul tocat si amesteca-le cu 4 linguri de suc de lamaie, 3 linguri de ulei, sare si piper pentru a pregati un dressing.
Amesteca intr-un bol verdeturile, feliile de ridichii si castravete cu dressingul pregatit si condimenteaza cu sare si piper.
Imparte salata in 4-6 farfurii, pune deasupra cubulete/ fasii subtiri de carne de pui la gratar si presara sosul cu trahon si 2 linguri de seminte de pin. Serveste cu paine prajita.
Sursa retete si foto: Bon Appetit
- pui
- salata verde
- 1 legatura de ridiche
- valeriana
- spanac
- 6-8 linguri ulei de masline
- 2 bucati de carne de pui piept la gratar
- 2 linguri ceapa esalot tocata marunt
- 4 linguri seminte de pin
- 5 linguri suc proaspat de lamaie
- 1 legatura patrunjel tocat marunt
- 1 legatura tarhon tocat marunt
- 1 castravete mare feliat subtire