Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Un amestec de texturi si culoare, imbracate intr-un dressing aromat cu tarhon.

Metoda de preparare

Marunteste tarhonul, patrunjelul, 2 linguri de seminte de pin, 1 lingura suc de lamaie si salotele intr-un robot de bucatarie pana cand devin o pasta. Adauga treptat 3 linguri de ulei de masline. Condimenteaza cu sare si piper si mai adauga ulei cat sa obtii un sos asemanator cu sosul Pesto.

Opreste 2 linguri din tarhonul tocat si amesteca-le cu 4 linguri de suc de lamaie, 3 linguri de ulei, sare si piper pentru a pregati un dressing.

Amesteca intr-un bol verdeturile, feliile de ridichii si castravete cu dressingul pregatit si condimenteaza cu sare si piper.

Imparte salata in 4-6 farfurii, pune deasupra cubulete/ fasii subtiri de carne de pui la gratar si presara sosul cu trahon si 2 linguri de seminte de pin. Serveste cu paine prajita.

Sursa retete si foto: Bon Appetit