Timp preparare:
1h
                    1h
Dificultate:
usor
                    usor
Bucatarie:
Internationala
                Internationala
Metoda de preparare
                    Coace ardeii garsi pe flacara, la aragaz, timp de 10 minute. Pune-i pe o farfurie, acopera-i cu un capac si lasa-i sa se raceasca.
Curata-i de coaja, taie-i in fasii si curata-i de seminte. Pune-i intr-un platou, condimenteaza-i cu sare si piper.
Amesteca ansoa cu usturoiul, otetul, uleiul si patrunjelul. Adauga fasolea scursa si amesteca. Condimenteaza cu sare si pier.
Pune tot amestecul peste ardei, adauga parmezan ras si frunze de rucola.
	Sursa reteta si foto: www.marthastewart.com
	
                    INGREDIENTE
                    
                
                - ardei gras
 - 2 linguri parmezan ras
 - 300g rucola
 - 1/2 legatura patrunjel tocat
 - 400g fasole boabe (alba) din conserva
 - 3 linguri ulei de masline
 - 2 linguri otet de vin rosu
 - 1 catel usturoi tocat
 - 2 fileuri ansoa tocate marunt
 - piper
 - 4 bucati ardei gras rosu
 - sare