Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Pregateste un dressing din otet, mustarul Dijon, salota, usturoi, ulei de masline, sare si pier, amestecate impreuna.
Curata andivele si separa frunzele. Aseaza-le pe un platou.
Curata sfecla coapta si tai-o in cubulete si pune-le peste andive.
Rupe branza buratta si pune bucatile peste legume. Toarna dressingul si apoi presara nucile pecan si chives tocate.
Sursa reteta si foto: Kitchen Confidante
INGREDIENTE
- andive
- sare
- 4 linguri ulei de masline
- 1 catel usturoi tocat
- 1 salota (hasma) tocata marunt
- 1 lingurita mustar Dijon
- 2 linguri otet de vin
- 2 linguri chives tocate
- 30g nuci pecan caramelizate
- 1 bucata branza Burrata
- 200g sfecla rosie coapta
- 4 andive
- piper