Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Vegetariana

Legume vibrante, tofu si un dressing delicios, intr-o reteta gata in 30 minute.

Metoda de preparare

Preincalzeste cuptorul la 200°C si coace rosiile timp de 10 minute. Ia florile de broccoli, fasole verde si morcovi si prepara-le la aburi, 15 minute.

Cat timp aceste legume se fac la aburi, amesteca salata verde cu ceapa tocata marunt.

Amesteca malaiul cu ierburile intr-un bol. Incalzeste niste ulei de masline intr-o tigaie. Trece feliile de tofu prin amestecul de malai cu ierburi si prajeste-le pana devin aurii.

Ingrediente pentru dressing (trebuie amestecate toate).

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • 1 lingura mustar Dijon   
  • 1 lingurita sirop de artar

Asambleaza: pune mai intai salata, apoi legumele calde, apoi tofu. La sfarsit, adauga dressingul.