Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
Legume vibrante, tofu si un dressing delicios, intr-o reteta gata in 30 minute.
Metoda de preparare
Preincalzeste cuptorul la 200°C si coace rosiile timp de 10 minute. Ia florile de broccoli, fasole verde si morcovi si prepara-le la aburi, 15 minute.
Cat timp aceste legume se fac la aburi, amesteca salata verde cu ceapa tocata marunt.
Amesteca malaiul cu ierburile intr-un bol. Incalzeste niste ulei de masline intr-o tigaie. Trece feliile de tofu prin amestecul de malai cu ierburi si prajeste-le pana devin aurii.
Ingrediente pentru dressing (trebuie amestecate toate).
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet de vin rosu
- 1 lingura mustar Dijon
- 1 lingurita sirop de artar
Asambleaza: pune mai intai salata, apoi legumele calde, apoi tofu. La sfarsit, adauga dressingul.
INGREDIENTE
- rosii
- ulei de masline
- 250g tofu taiat felii
- 1 mana de ierburi aromate la alegere
- 100g malai
- 3 cepe verzi, tocate marunt
- 1 salata verde
- 2 morcovi curatati si taiati pe lungime, 2 cm
- 12 bucati fasole verde, taiate in bucati de 2 cm
- 3 buchete de broccoli
- 28 rosii cherry