Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Prajeste feliile de paine taiate in bucati si stropite cu ulei de masline in cuptorul incins la 200C. Pe aceeasi tava aseaza si feliile de prosciutto. Lasa-le la cuptor timp de 7-8 minute. Apoi scoate-le sa se raceasca.
Intre timp, pregateste sosul Caesar. Ai nevoie de:
- 150g parmezan ras
- 2 linguri otet de vin alb
- 250g maioneza
- 3 linguri mustar Dijon
- 2 fileuri ansoa
- 1 catel usturoi zdrobit
- 50ml ulei de masline
- un praf de sare
Pune parmezanul si otetul intr-un robot de bucatarie si mixeaza pana cand obtii o pasta omogena. Adauga maioneza, mustarul, fileurile de ansoa, sarea, usturoiul si uleiul si mixeaza pana cand omogenizezi.
Rupe prosciutto in bucati. Amesteca-le cu fasiile de carne de pui, ouale taiate in 8 felii, parmezanul, bucatelele de paine si frunzele de salata.
Toarna sosul peste ele si serveste imediat.
Sursa reteta si foto: Taste.com.au
INGREDIENTE
- salata verde
- 125ml sos Caesar
- 1 lingurita parmezan ras
- 2 oua fierte
- 1/4 legatura patrunjel tocat
- 1 salata verde mare cu fru nzele rupte in bucati
- 400g piept pui gatit taiat fasii
- 4 felii prosciutto curatate de grasime
- ulei de masline
- 3 felii paine