Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 200C (180C daca e cu ventilatie).

Amesteca toate ingredientele pentru umplutura si condimenteaza cu sare si piper. Caleste acest amestec intr-o tigaie, fara ulei, pana cand carnea se patrunde.

Intinde o foaie de foietaj pe blatul de lucru, unge-o cu unt topit, apoi continua cu urmatorele doua foi. Taie pe lungime, astfel incat sa obtii doua fasii de foietaj.

Pune jumatate din umplutura pe latura lunga a unei fasii si ruleaza strans. Repeta operatiunea si cu cealalta fasie de foietaj. Unge rulourile cu putin unt topit si taie in bucati de 5cm lungime.

Aseaza rulourile intr-o tava, pe hartie de copt si coace-le timp de 20-25 minute, pana cand se rumenesc si carnea este complet gatita.

Sursa reteta si foto: www.deliciousmagazine.co.uk