< 1h
usor
Internationala
Incinge cuptorul la 200C (180C daca e cu ventilatie).
Amesteca toate ingredientele pentru umplutura si condimenteaza cu sare si piper. Caleste acest amestec intr-o tigaie, fara ulei, pana cand carnea se patrunde.
Intinde o foaie de foietaj pe blatul de lucru, unge-o cu unt topit, apoi continua cu urmatorele doua foi. Taie pe lungime, astfel incat sa obtii doua fasii de foietaj.
Pune jumatate din umplutura pe latura lunga a unei fasii si ruleaza strans. Repeta operatiunea si cu cealalta fasie de foietaj. Unge rulourile cu putin unt topit si taie in bucati de 5cm lungime.
Aseaza rulourile intr-o tava, pe hartie de copt si coace-le timp de 20-25 minute, pana cand se rumenesc si carnea este complet gatita.
Sursa reteta si foto: www.deliciousmagazine.co.uk
- carne tocata
- 1 ou
- 5 frunze salvie tocate
- 1 legatura patrunjel tocat
- 1 salota (hasma) tocata
- 1 lingura mustar
- 100g quinoa gatita
- 150g carne tocata de porc
- 150g carne tocata de carnati picanti
- 3 foi foietaj
- 25g unt