Timp preparare:
> 2h
> 2h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Nu este un cocktail in adevartul sens al cuvantului, dar este o bautura infuzata plina de arome. Secretele ei sunt romul de buna calitate si putine mirodenii.
Metoda de preparare
Amesteca romul cu mirodeniile si cojile de portocala intr-un vas cu capac etans.
Taie pastaia de vanilie pe jumatate, cojeste miezul si pune-l in vas. Inchide cu capacul si agita bine ca sa se amestece. Lasa totul sa stea timp de 2 zile, agitand inca o data vasul dupa prima zi.
Strecoara printr-o sita deasa si indeparteaza mirodeniile si cojile de portocala. Romul obtinut il poti bea simplu sau il poti combina in cocktailuri.
Sursa reteta si foto: Bon Appetit
INGREDIENTE
- rom
- 4 fasii coaja portocala
- 1/8 lingurita nucsoara
- 1/2 bat scortisoara
- 1 bucata anason stelat
- 1 pastaie cardamom
- 3 cuisoare
- 750ml rom auriu
- 1/2 pastaie vanilie