Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
mediu
mediu
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Elena Lasconi, concurenta la "MasterChef - Proba celebritatii" iti recomanda un desert considerat fita, care costa 15-20 lei la restaurant, iar daca il prepari acasa te costa 3 lei si 20 minute rapite in bucatarie.
Metoda de preparare
Se amesteca zaharul cu ouale. Ciocolata si untul se topesc la microunde sau bain marie. Se amesteca cele doua compozitii si se incorporeaza faina.
Formele de aluminiu se dau la cuptor, la 220 de grade, timp de 8 minute, iar cele de ceramica 10 minute. Important este sa tapetati de doua ori formele cu unt (a doua oara se tapeteaza si cu cacao).
Sursa: elenalasconi.ro, foto: Teodora Maftei
INGREDIENTE
- ciocolata
- 250g unt
- 125g faina
- 250g zahar
- 5 oua + 5 galbenusuri
- 250g ciocolata neagra