Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Se taie bagheta in felii de 1 cm si se baga in cuptor pana este crocanta. Se curata crevetii si se pun intr-un bol cu zeama de la jumate de lime si cu chiliul tocat si curata de samburi si nervuri. Se lasa deoparte pentru 20 min pentru a se marina.
Se toaca marunt somonul si se pune intr-un bol cu mararul tocat , castravetele taiat cubulete mici si ceapa verde tocata . Se amesteca si se adauca pana se omogenizeaza si se adauga restul de lime treptat . Se asezoneaza cu sare si piper .
Crevetii se trag la tigaie in unt cu apio si cu zeama in care s-au marinat nu mai mult de 2-3 minute pana sunt facuti .
INGREDIENTE
- paine
- 1 paine bagheta
- piper
- sare
- 3 creveti proaspeti
- 1 chilli
- 1/4 castravete
- ulei de masline
- 1 legatura de marar
- 2 lime
- 2 fire de ceapa verde
- somon
- 2 fire de chives
- 10g unt