< 1h 30min
usor
Internationala
Frigaruile de miel sau de berbecut ies absolut divine daca infigeti bucatelele marinate de carne pe crengute de rozmarin. Aroma de rozmarin va patrunde din interior si va da un gust deosebit mielului. Marinata pe baza de vin rosu, mustar si menta aduce un plus de parfum si mentine carnea frageda si suculenta.
Spalati carnea si transati-o in bucatele. Amestecati vinul cu mustarul, menta, sarea, piperul, ardeiul iute. Presarati si putin cimbru uscat. Adaugati bucatelele de carne si lasati-le la marinat circa 3 ore.
Formati frigaruile pe crengutele de rozmarin. Frigeti la foc mediu, sa nu se arda. Intoarceti-le pe toate partile. Stropiti-le cu marinata ramasa pe toate partile rumenite, ca sa nu se usuce.
In final, trebuie sa fie frumos rumenite, dar carnea sa ramane moale (puteti sa o testati apasand cu degetul).
- carne de miel
- fulgi de ardei iute
- cimbru uscat
- 2 linguri de menta proaspata tocata
- 1-2 lingurite mustar
- 50ml vin rosu
- 400gr pulpe de miel fara grasime
- sare
- piper
- 1 legatura rozmarin