Timp preparare:
< 1h 30min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Frigaruile de miel sau de berbecut ies absolut divine daca infigeti bucatelele marinate de carne pe crengute de rozmarin. Aroma de rozmarin va patrunde din interior si va da un gust deosebit mielului. Marinata pe baza de vin rosu, mustar si menta aduce un plus de parfum si mentine carnea frageda si suculenta.

Metoda de preparare

Spalati carnea si transati-o in bucatele. Amestecati vinul cu mustarul, menta, sarea, piperul, ardeiul iute. Presarati si putin cimbru uscat. Adaugati bucatelele de carne si lasati-le la marinat circa 3 ore.

Formati frigaruile pe crengutele de rozmarin. Frigeti la foc mediu, sa nu se arda. Intoarceti-le pe toate partile. Stropiti-le cu marinata ramasa pe toate partile rumenite, ca sa nu se usuce.

In final, trebuie sa fie frumos rumenite, dar carnea sa ramane moale (puteti sa o testati apasand cu degetul).