1h
mediu
Internationala
Sidia Sissoko a revenit la MasterChef si a gatit un preparat delicios. Daca vrei sa-l incerci, ai mai jos lista completa de ingrediente si metoda de preparare.
Pentru rulada
- muschi de iepure – 1 buc.,
- branza de capra 50g,
- bacon afumat sau prosciutto afumat - 5 felii,
- rucola 100g,
- struguri alb de masa (fara samburi) – 50 g,
- ½ telina,
- sofran ,
- ulei de masline,
- mustar boabe – o lingura,
- un catel de usturoi,
- o crenguta de rozmarin,
- piper negru.
Pentru salata
- baby spanac 50g,
- rosii cherry - 5 buc.,
- sare,
- piper negru,
- mustar – 1 lingurita,
- otet de mere,
- ulei de masline – 50 ml,
Pentru sos
- otet balsamic – 25 ml,
- vin rosu demi dulce – 50 ml,
- miere – 1 lingurita.
Prepararea ruladei:
Muschiuletul se taie si se bate ca pentru snitel.
Pe un film alimentar se face un pat de bacon peste care se aseaza muschiuletul.
Peste el se intinde mustarul boabe, frunzele de rucola, branza de capra si strugurii.
Se asezoneaza cu piper dupa gust.
Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori dupa care se trage la tigaie in ulei de masline (se poate folosi orice fel de ulei pentru prajit).
Se introduce in cuptorul preincalzit la 200 ° C timp de 7 minute.
Se scoate si se acopera cu o folie de aluminiu pentru a permite ruladei sa se relaxeze.
Rondelele de telina se fierb aldente in sofran. Rosiile se trag la tigaie in ulei de masline, usturoi si rosmarin.
Prepararea vinegretei:
Se face o emulsie din sare, piper, mustar, otet si ulei.
Prepararea sosului:
Se face o reductie din otet balsamic si vin rosu care se lasa sa se raceasca la 35 ° C dupa care se adauga mierea.
- carne de iepure
- sofran
- rozmarin
- mustar boabe
- telina
- struguri
- rucola
- bacon afumat
- carne de iepure muschi
- branza de capra